ICT Kennisbank
< Alle onderwerpen
Afdrukken

Refurbished hardware kopen?

Je hoort het steeds vaker. Refurbished laptops of refurbished computers. Wat is het en is het wel iets voor mij?

Hoe een product refurbished kan worden?

Refurbished computers en refurbished laptops zijn jong gebruikte machines die op professionele wijze zijn opgeknapt, zodat ze gemakkelijk nog een tijd mee kunnen. De producten worden vakkundig gewist. In de meeste gevallen worden er nieuwe ssd’s en nieuwe accu’s in de laptops geplaatst. Dit voor een goede en snelle levensduur van de refurbished computer of refurbished laptop. Ook wordt alle refurbished hardware op alle fronten gecheckt. Onder andere: hardwarematige schade, Zichtbare schade en worden stofvrij gemaakt. Uiteraard worden de refurbished laptops en computers ook vakkundig gereinigd.

De refurbished hardware in de praktijk

Tegenwoordig word er meer refurbished hardware aangeschaft. Dit is mede omdat dit zeer voordelig en betere kwaliteit dan een goedkopere nieuwe laptop is. Computer Check levert het meeste zakelijke refurbished hardware, omdat deze veel beter zijn dan de consumenten producten. Zoals o.a. de behuizing van de laptop of computer.

De zakelijke modellen van de refurbished hardware

Modellen uit de zakelijke lijn van enkel A-merken zoals Dell, HP of bijvoorbeeld Lenovo. Deze systemen zijn van de beste kwaliteit die op zakelijk gebied verkrijgbaar is. Qua specificaties zijn deze systemen vergelijkbaar met een nieuw systeem, maar zijn tot wel 70% voordeliger.

Refurbished-hardware-computerwinkel-waddinxveen

Onze andere artikelen zijn wellicht ook interessant voor u!

Inhoudsopgave