[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space][vc_column_text]

SSD upgrade

Momenteel gebruikt u hoogstwaarschijnlijk een laptop of pc met een harde schijf, waarom zou je niet overstappen op een SSD? Een SSD heeft ten opzichte van een harde schijf veel voordelen. Computer reparatie Waddinxveen kan het voor u regelen. Ook kan Computer Check al uw data keurig overplaatsen zodat u daar geen zorgen over hoeft te maken. De grootste voordelen van de SSD’s zijn dat de snelheid enorm toeneemt met vergelijking tot een traditionele Harddisk. Een SSD is vaak wel 35 keer sneller. Hieronder ziet u een voorbeeld.

De snelheid van een ssd upgrade

Er zitten geen draaiende onderdelen in een SSD. Daardoor is de werking van de ssd vele malen sneller dan een normale harddisk. De data word uitgelezen en geschreven op flash geheugen. Hierdoor start ook de laptop of computer vaak (mits de componenten er voor geschikt zijn) binnen 10 tot 20 seconden op en kunt u aan het werk.

Ook is het heel erg handig voor een laptop en omdat een laptop heel vaak mee gaat om reis en vaak verplaatst word. Een harddisk gaat daar vaak door kapot. U kunt ook hiervoor data recovery Alphen aan den rijn bekijken. Dit is een uitgebreide service van Computer Check. Een ssd upgrade kan erg interessant zijn voor uw laptop of computer.

SSD Upgrade computer of laptop[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space][vc_cta h2=”Zijn er nog vragen?”]Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bereikbaar van 08:00 t/m 22:00

0182 – 20 50 80
info@computer-check.nl[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” css=”.vc_custom_1490366132939{margin-top: 0px !important;padding-top: 0px !important;}”][vc_column][/vc_column][/vc_row]