ICT Kennisbank
< Alle onderwerpen
Afdrukken

De voeding van uw computer defect?

Computer Check, voeding computer defect, reparatie aan huis,

Help de voeding computer defectwerkt niet meer wat moet ik nu doen? Er is niks wat vervelenders is dan wanneer u met uw computer aan het werk bent en ineens doet uw computer het niet meer. Helaas na verschillende pogingen gaat uw computer niet meer aan. Het is mogelijk dat uw computer voeding het niet meer doet. Bij Computer Check kijken wij uw computer helemaal voor u na om de oorzaak van uw computer probleem te vinden. Dit doen wij bij u thuis of op onze locatie. Op deze manier heeft u het gemak om te kiezen of u de deur uit wilt of in uw eigen huis uw computer wilt laten repareren.
Wij vragen geen voorrijkosten en u betaalt alleen als wij uw probleem kunnen verhelpen door nieuwe onderdelen of reparaties.

Computer voeding reparatie

Een reparatie van uw defecte computer?

Als het inderdaad uw computer voeding is kunt u bij ons een nieuwe aanschaffen die wij dan voor u in de computer monteren. Uw computer staat vaak binnen 2 uur weer klaar als uw voeding computer defect is en alle onderdelen op voorraad zijn. Als er meerdere onderdelen nodig zijn kunt u deze indien nodig ook tegelijk bij ons bestellen zodat uw computer de komende tijd weer goed werkt. Tevens zorgen wij dat uw computer weer gebruiksklaar bij u wordt achtergelaten.

Bent u uw bestanden kwijt? Data recovery is dé oplossing!

Bent u bestanden kwijt geraakt op uw computer? Dan kunnen wij die voor u in de meeste gevallen terughalen door middel van Data Recovery. U kunt dan zo weer verder werken met uw eigen bestanden. Zorg ook altijd voor een back-up van uw belangrijke persoonlijke data. Mocht er toch iets gebeuren met uw computer dat u die altijd bij de hand heeft.
Indien dit niet het geval is doen wij ons uiterste best om uw belangrijke data terug te halen via verschillende en betrouwbare methodes.

Geen probleem is te groot en onze betrouwbare specialisten staan voor uw klaar! Bent u klaar voor de nieuwe stap, neem dan contact op via de mail: info@computer-check.nl of bel naar: 0182 20 50 80.

Onze andere artikelen kunnen voor u ook erg interessant zijn:

Inhoudsopgave