ICT Kennisbank
< Alle onderwerpen
Afdrukken

Wat is een refurbished desktop?

Misschien heb je de term refurbished weleens voorbij horen komen en vraag jij jezelf nu af wat dit precies inhoudt. Gelukkig hebben wij dat voor jou op een rijtje gezet, waardoor jij ook meteen kunt beslissen of jij zelf refurbished laptops of een refurbished beeldscherm wilt aanschaffen.

refurbished desktop

Wat houdt een refurbished desktop in?

Refurbished houdt in dat het apparaat wel al eerder is gebruikt, maar het is niet hetzelfde als tweedehands. Refurbished laptops worden namelijk helemaal gecontroleerd voordat ze verkocht worden. Ook wordt de refurbished desktop helemaal schoongemaakt zodat je met een nieuw-lijkende desktop begint. Als enige defecten in het apparaat te vinden waren dan worden deze uiteraard ook verholpen, zodat jij zeker weet dat een refurbished desktop prima werkt.

Een ander verschil tussen refurbished en tweedehands is dat je bij jouw aanschaf van een refurbished beeldscherm wel garantie krijgt. Als er toch nog wat mis blijkt te zijn kun je altijd terug naar de verkoper en is er nog geen man overboord. Het is dus ook slim om refurbished artikelen van een partij te kopen die een flinke garantie belooft, dat laat zien dat het een betrouwbare partij is.
Het zijn refurbished laptops, smartphones en tablets die verkocht worden, maar ook een refurbished desktop of een refurbished beeldscherm kan gekocht worden.

Wat kun je besparen met refurbished desktops?

De vraag is natuurlijk ook, hoeveel kun je besparen door het aanschaffen van een refurbished desktop in plaats van een gloednieuwe? Vaak kun je een refurbished desktop kopen voor een prijs die tussen de 50% en 70% van de nieuwprijs is. Hiermee kun je dus flink wat geld besparen. Je kunt dus wel honderden euro’s besparen, vooral als je een refurbished desktop koopt, omdat een nieuwe desktop redelijk wat geld kost.

Al in al is het dus helemaal zo stom nog niet om een refurbished desktop aan te schaffen, je bespaart er namelijk veel geld mee en het product van een net zo goede kwaliteit zijn als de nieuwe versie. Let wel altijd op met wat je koopt, er zijn namelijk altijd ook oplichters die refurbished verkopen.

Vragen hierover? Je kunt altijd contact op nemen met Computerwinkel Waddinxveen

Inhoudsopgave