ICT Kennisbank
< Alle onderwerpen
Afdrukken

Een virus op uw computer of laptop?

Misschien zit er een virus op uw computer of laptop.

Werkt uw computer of laptop niet goed meer of ziet u nieuwe, vreemde bestanden of plaatjes van verschillende scan software op uw computer, dan is de kans groot dat er virussen of malware op uw computer is gekomen. Dit kan door een verkeerd bestand wat u heeft gedownload of wanneer de virusscanner niet goed is ingesteld.

Uw computer of laptop misschien laten controleren?

Om de computer of laptop weer goed te laten werken is het belangrijk om de oorzaak te achterhalen en de computer weer op te schonen. Virussen kunnen overal in de computer terecht komen en sommige virussen kunnen ook moeilijk te verwijderen zijn.

Daarom kunt u bij Computer Check uw laptop of computer laten opschonen en het virus laten verwijderen.
U kunt uw computer of laptop bij Computer Check op locatie brengen als u moet werken of wij komen op locatie bij u thuis om daar de laptop of computer te repareren. Op die manier hoeft u niet met uw computer of laptop over straat en bespaart u weer benzine. Ook leuk om te weten, bij Computer Check betaalt u geen voorrijkosten en betaalt u alleen wanneer wij het probleem voor u hebben opgelost. Een virus kan ook voorkomen worden door een goede virus scanner!

Virus verwijderen laptop of computer

Heeft u andere problemen met uw computer of laptop?

Ook als u andere problemen op uw computer hebt staan worden deze voor u opgelost.
Komt het voor dat uw laptop of computer te oud is of zijn er bepaalde onderdelen kapot, dan kunt u de onderdelen bij ons aanschaffen en kunnen wij die in uw computer monteren. Is uw computer niet meer te redden,
dan kunt u bij ons ook nieuwe of refurbishedlaptops of refurbished computers kopen.

Refurbished laptops of computers zijn al eerder gebruikt en zijn volledig gecontroleerd en eventueel gerepareerd, waardoor u ze zo goed als nieuw kunt kopen.

Om afspraken te maken kunt u bellen naar: 0182 – 20 50 80 of mailen naar: info@computercheck.nl. Onze locatie gevestigd in Waddinxveen: Mercuriusweg 27, 2741TB, Waddinxveen. Wel graag van te voren even een afspraak met ons maken via de mail of telefoon aangezien wij verschillende afspraken moeten inplannen.

Onze andere artikelen kunnen voor jou ook erg interessant zijn:

Inhoudsopgave