ICT Kennisbank
< Alle onderwerpen
Afdrukken

Waar moet je op letten bij een refurbished beeldscherm?

Refurbished laptops kun je tegenwoordig op veel plekken kopen, en het is ook erg aantrekkelijk om dit te doen. Een refurbished pc kost een stuk minder dan een nieuw exemplaar, terwijl hij meestal in precies dezelfde staat is. Toch moet je wel opletten bij het aanschaffen van een refurbished pc of refurbished beeldscherm, en wij laten je zien hoe je dit het beste kunt doen.

refurbished beeldscherm

De prijs van een refurbished beeldscherm

Helaas blijkt het nog steeds te kloppen dat wanneer de prijs te goed is om waar te zijn, dit ook meestal het geval is. Oftewel, een te lage prijs kun je beter niet vertrouwen. Vaak is deze refurbished beeldscherm dan helemaal niet van een goede kwaliteit. De prijs moet dus wel realistisch blijven, anders is het vaak niet te vertrouwen.

De aangegeven staat

Vaak worden refurbished beeldschermen of refurbished laptops gemarkeerd met een bepaalde staat zoals ‘zo goed als nieuw‘ of ‘licht gebruikt‘ Je kunt dus het beste kiezen voor een refurbished beeldscherm die zo goed als nieuw is, anders kunnen er krassen opzitten en krijg je misschien wel een beeldscherm wat maar half werkt.

Kies geen oud model

Een fout die je ook nog weleens kunt maken bij het kopen van refurbished beeldscherm of laptops is het kopen van een verouderd model, waarop nieuwe software het ook niet meer goed doet. Vooral met Apple producten ligt dit probleem op de loer. Vaak zijn de prijzen van deze verouderde modellen lager en kan het dus aantrekkelijk zijn om deze aan te schaffen, maar let altijd op of jouw software hierop wel werkt.

Het kopen van een refurbished beeldscherm kan een goed idee zijn, je bespaart er veel geld mee en hebt toch een goed product. Alleen is het wel belangrijk dat je goed oplet bij de aankoop anders kun je nogal teleurgesteld worden. Kijk dus altijd of de prijs niet te goed is om waar te zijn en in welke staat het product zich verkeerd. Wanneer je hier goed oplet moet het allemaal wel goedkomen.

Wij wensen je veel wijsheid en succes toe!

Team Computer reparatie Gouda

Onze andere artikelen kunnen voor u ook erg interessant zijn:

Inhoudsopgave