[vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” css=”.vc_custom_1490366132939{margin-top: 0px !important;padding-top: 0px !important;}”][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Uw computer werkt niet? Computerhulp aan huis!

Het volgende is vast herkenbaar, u bent aan het werk en plotseling crasht de computer. Zoiets komt altijd voor op een ongelegen moment. In de ergste scenario doet de computer het helemaal niet meer. Computers kunnen verschillende problemen met zich mee brengen waar veel factoren een rol in kunnen spelen. U kunt bij Computer Check terecht voor al uw problemen met betrekking tot de ICT. Daarom is de computerhulp van Computer Check erg belangrijk. Kortom als er een probleem is kunt u ons altijd bereiken. Tel: 0182 – 205080 om een afspraak te maken voor bij u op locatie of op kantoor.

Computerhulp voor een betaalbare prijs!

Computer Check heeft deze dienst ontwikkeld om de drempel zo laag mogelijk te leggen voor de eindklant. Dit is aanzienlijk te merken in de kosten.
We komen al op locatie voor €39,- per uur en rekenen geen voorrijkosten!
Bij Computer Check in Waddinxveen bieden we o.a diensten aan bij u thuis om uw computer problemen voor u op te lossen. We lopen de hele computer voor u na en maak een analyse op gebied van de computer problemen. Waar mogelijk repareren we uw computer volledig en zorgen we dat het computergeheugen helemaal opgeschoond wordt. Zo is uw computer daarna helemaal klaar voor gebruik. Bent u niet thuis maar wilt u wel graag uw computer laten repareren of nakijken, dan kan dat ook bij Computer Check. Breng uw computer voor reparatie bij Computer Check (op afspraak) in Waddinxveen en we zorgen ervoor dat uw computer helemaal wordt nagekeken en/of gerepareerd in Waddinxveen.

Kan uw computer niet meer gerepareerd worden?

Uw computer is helemaal niet meer te redden? U kunt bij Computer Check een nieuwe of een refurbished desktop kopen. Een refurbished desktop is een tweedehands computer die helemaal opgeschoond en nagekeken wordt. Een mooie en voordelige manier om een computer aan te schaffen waar u nog jarenlang plezier van zult hebben. In vergelijking tot de meeste winkels krijgt u bij Computer Check ook nog één jaar garantie op uw refurbished computer.

Computerhulp Waddinxveen, zuid holland[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_cta h2=”Zijn er nog vragen?”]Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bereikbaar van 08:00 t/m 22:00

0182 – 20 50 80
[email protected][/vc_cta][/vc_column][/vc_row]