computer-onderhoud

Hardwarematig onderhoud

We controleren de computer of laptop eerst altijd hardwarematig. Wanneer we iets tegen komen bespreken we dit ook eerst zonder dat je voor een verassing staat. De computer of laptop word dan ook zo nodig weer gereinigd en de hardware in bijna nieuwstaat verkeerd. In de meeste gevallen trekt de pc of laptop aardig wat sof aan. De koelribben worden daarom dus ook grondig gereinigd en de gehele computer word stofvrij gemaakt. In sommige gevallen moeten de koelers vervangen worden. Dit komt gelukkig niet vaak voor, maar wanneer er nooit onderhoud is geweest kan dit wel helaas voorkomen. Vooraf word je dan wel natuurlijk op de hoogte gebracht van de kosten. Wel zo handig.

Contact

Hoe werkt onderhoud?

Computer Check kan de pc of laptop opschonen. Je kunt er dus weer minimaal een jaar tegen aan. Je merkt daarna dat de software allemaal wat vlotter werkt. Tevens is er meestal ook een kans of het werkgeheugen of ssd opslag uit te breiden tegen een meerprijs. Dit word altijd eerst met je besproken. 

Contact
computer-reparatie-nieuwerkerk-aan-den-ijssel

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. We kunnen in de meeste gevallen een passend aanbod maken. Voor reparaties, installaties, wifi problemen en veel meer.