ICT Kennisbank
< Alle onderwerpen
Afdrukken

Laptop toetsenbord kapot?

Uw laptop toetsenbord kapot?

Is uw laptop toetsenbord kapot gegaan door een ongeluk of ouderdom? Dan is het belangrijk te kijken naar de mogelijkheden die u heeft om uw laptop of computer te laten repareren of vervangen. Vaak als u naar computerzaken gaat betaalt u veel geld voor service en reparatie.  

Laptop reparatie Waddinxveen

Laptop toetsenbord laten repareren op locatie?

Bij computer Check repareren we uw laptop toetsenbord bij u thuis. U hoeft de laptop niet los te koppelen en weg te brengen. Dit bespaart u veel tijd en moeite en wij komen graag bij u langs. Computer reparatie Waddinxveen repareert of installeert uw defecte computer of laptop aan huis voor maar €29,- per uur zonder voorrijkosten. Mocht er een nieuw laptop toetsenbord nodig zijn dan maken wij een diagnose voor de kosten van het toetsenbord want deze is per laptop helaas verschillend. Op basis van de diagnose wordt deze doorberekend in de offerte. U word tijdens de reparatieduur goed op de hoogte gehouden over de status van de reparatie van uw defecte laptop.

Laptop toetsenbord repareren op de Mercuriusweg 27?

Liever uw laptop toetsenbord bij ons laten repareren? U bent van harte welkom om uw laptop bij Computer Check in Waddinxveen te brengen en daarna weer ophalen. Ook voor deze service betaalt u alleen de kosten per uur dat wij bezig zijn met de laptop, niet het aantal uur dat de laptop bij ons binnen staat.

U kunt ook terecht voor andere defecten aan uw apparatuur!

Ook voor andere problemen met uw laptop helpen wij u graag. Wij verhelpen uw problemen en zorgen dat de laptop weer kant en klaar wordt afgeleverd. Zo kunt u uw laptop gelijk laten nakijken, updaten of laten opschonen. Hier kun je aan aantal oorzaken vinden waarom uw laptop erg traag is of kan zijn.

Een afspraak inplannen voor de laptop reparatie.

Om afspraken te maken kunt u bellen naar: 0182 – 20 50 80 of mailen naar: info@computercheck.nl. Onze locatie is gevestigd in Waddinxveen: Mercuriusweg 27,  2741TB, Waddinxveen. Wel graag van te voren even een afspraak met ons maken via de mail of telefoon aangezien wij verschillende afspraken moeten inplannen en helaas niet altijd aanwezig kunnen zijn.

Onze andere artikelen kunnen voor u ook erg interessant zijn:

Inhoudsopgave