ICT Kennisbank
< Alle onderwerpen
Afdrukken

Computer reparatie aan huis!

Uw computer doet niet wat hij moet doen? Computer reparatie aan huis!

Het volgende is vast herkenbaar, u bent aan het werk en plotseling crashed de computer. Zoiets komt altijd voor op een ongelegen moment. In de ergste scenario doet de computer het helemaal niet meer. Computers kunnen verschillende problemen met zich mee brengen waar veel factoren een rol in kunnen spelen. Wanneer u de computer laat nakijken in een winkel of fabriek bent u vaak onnodig veel geld kwijt en kan het alsnog voorkomen dat er een nieuwe computer aangeschaft moet worden. U kunt gebruik maken van de volgende service dienst van Computer Check: computer reparatie aan huis

computer reparatie aan huis

Uw probleem van uw computer oplossen? Wellicht laten repareren?

Bij Computer Check in Waddinxveen bieden we o.a diensten aan bij u thuis om uw computer problemen voor u op te lossen. We lopen de hele computer voor u na en maak een analyse op gebied van de computer problemen. Waar mogelijk repareren we uw computer volledig en zorgen we dat het computergeheugen helemaal opgeschoond wordt. Zo is uw computer daarna helemaal klaar voor gebruik. Bent u niet thuis maar wilt u wel graag uw computer laten repareren of nakijken, dan kan dat ook bij Computer Check. Breng uw computer voor reparatie bij Computer Check (op afspraak) in Waddinxveen en we zorgen ervoor dat uw computer helemaal wordt nagekeken en/of gerepareerd in Waddinxveen.

Uw computer kan niet meer gerepareerd worden?

Is uw computer niet meer te repareren omdat er één of meerdere onderdelen kapot zijn? De computer onderdelen zijn bij Computer Check te bestellen voor een betaalbare prijs. We kunnen die vervolgens voor u in de computer monteren. Op die manier kunnen we uw computer gebruiksklaar bij u aanleveren. Neem direct contact op voor meer informatie.

Een refurbished computer kopen?

Is uw computer helemaal niet meer te redden, dan kunt u bij Computer Check een nieuwe of een refurbished desktop kopen. Een refurbished desktop is een tweedehands computer die helemaal opgeschoond en nagekeken wordt. Een mooie en voordelige manier om een computer aan te schaffen waar u nog jarenlang plezier van zult hebben. In vergelijking tot de meeste winkels krijgt u bij Computer Check ook nog één jaar garantie op uw refurbished computer.

Onze andere artikelen kunnen voor jou ook erg interessant zijn:

Inhoudsopgave