[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space][vc_column_text]

MKB ICT hulp nodig?

Wilt u graag efficiënter, beter en sneller werken met software voor het mkb ict die precies bij u past?
Computer Check helpt u om de juiste oplossing te vinden op het gebied van ICT automatisering.

Tijd en moeite besparen!

ICT is in deze samenleving niet meer weg te denken in ons land. Er kan zoveel tijd, geld en moeite bespaard worden in de standaard processen die ieder bedrijf of ondernemer kent.
Omdat er zoveel digitaal mogelijk is tegenwoordig is het belangrijk om uw ICT op orde te hebben wilt u kunnen blijven concurreren op kwaliteit en efficiëntie.

Standaard processen zoals e-mail, telefoon, back-ups en opslag is nog maar het begin van alle soorten systemen en processen die toegepast kunnen worden. Er is zoveel mogelijk dat het daardoor lastig in te schatten is wat u nodig heeft of hoe u dan de vertaalslag gaat maken van uw ideeën naar ICT automatisering.

Altijd een oplossing te vinden.

Wij kunnen de oplossing bieden die u nodig heeft door onze kennis op het gebied van ICT en de zogenaamde smart ICT te koppelen aan uw hulpvraag. Onze specialisten bekijken samen met u waar het probleem ligt en wat u nodig heeft voor uw bedrijf. Op basis van die analyse kunnen wij u verder helpen met het aanschaffen en gereed maken van uw software zoals onder andere Microsoft Office 365.

Geen probleem is te groot en onze specialisten staan voor uw klaar! Bent u klaar voor de nieuwe stap? Neem dan direct contact op via de mail: info@computer-check.nl of bel naar: 0182 20 50 80. U kunt ook naar de contact pagina gaan om een afspraak te maken op locatie.

 

MKB-ICT-Zuid-Holland

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space][vc_cta h2=”Zijn er nog vragen?”]Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bereikbaar van 08:00 t/m 22:00

0182 – 20 50 80
info@computer-check.nl[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” css=”.vc_custom_1490366132939{margin-top: 0px !important;padding-top: 0px !important;}”][vc_column][/vc_column][/vc_row]