ICT Kennisbank
< Alle onderwerpen
Afdrukken

Uw laptop scherm vervangen?

Laptop scherm defect?

Is uw laptop scherm kapot gegaan door een ongeluk of ouderdom? Dan is het belangrijk te kijken naar de mogelijkheden die u heeft om uw laptop scherm of computer te laten repareren of vervangen. Vaak als u naar computerzaken gaat betaalt u veel geld voor service en reparatie.

Uw laptop scherm thuis laten repareren?

Bij Computer Check repareren we uw laptop scherm bij u thuis indien mogelijk. U hoeft de laptop niet los te koppelen en weg te brengen. Dit bespaart u veel tijd en moeite en wij komen graag bij u langs. Computer reparatie Waddinxveen repareert of installeert uw defecte computer of laptop aan huis voor €29,- per uur zonder voorrijkosten. Mocht er een nieuw laptop scherm nodig zijn dan maken wij een diagnose voor de kosten van het scherm want deze is per laptop verschillend. Op basis van de diagnose wordt deze doorberekend in de offerte. U word uiteraard ook goed op de hoogte gesteld als het laptop scherm e.v.t. besteld moet worden of er zit een bepaalde levertijd op.

Uw laptop laten repareren op de Mercuriusweg 27?

Liever uw laptop scherm bij ons laten repareren? Van harte welkom om uw laptop bij Computer Check in Waddinxveen te brengen en daarna weer op te halen. Ook voor deze service betaalt u alleen de kosten per uur dat wij bezig zijn met de laptop, niet het aantal uur dat de laptop bij ons binnen staat.

Heeft u andere problemen met de laptop?

Ook voor andere problemen met uw laptop helpen wij u graag. Wij verhelpen uw problemen en zorgen dat de laptop weer kant en klaar wordt afgeleverd. Zo kunt u uw laptop ook gelijk laten nakijken en updaten.

Een afspraak inplannen?

Om afspraken te maken kunt u bellen naar: 0182 20 50 80 of mailen naar: info@computercheck.nl. Onze locatie gevestigd in Waddinxveen: Mercuriusweg 27, 2741TB, Waddinxveen. Wel graag van te voren even een afspraak met ons maken via de mail of telefoon aangezien wij verschillende afspraken moeten inplannen en helaas niet altijd aanwezig kunnen zijn.

Laptop scherm reparatie Zuid Holland

Onze andere artikelen kunnen voor u ook erg interessant zijn:

Inhoudsopgave