Uw volledig ingerichte werkplek overal bereikbaar!

Online werkplek

De online werkplekken

Basis

50 p/m excl. btw
 • Uw data veilig in Nederland
 • Incl. back-ups
 • Gratis incl. antivirus
 • Onbeperkte toegang

Beste keus

60 p/m excl. btw
 • Uw data veilig in Nederland
 • Incl. back-ups
 • Gratis incl. antivirus
 • Onbeperkte toegang

Master

250+ vanaf p/m excl. btw
 • Eigen server
 • Uw data veilig in Nederland
 • Incl. back-ups
 • Gratis incl. antivirus
 • Onbeperkte toegang
Veilig-online-werkplek
Online-werken-voordelig-inclusief-backup

Op elk type apparaat en vanaf elke locatie!

Wanneer u voor een van onze ''online werkplekken'' kiest hoeft u u geen zorgen meer te maken of bijvoorbeeld de back-up nog goed geregeld is. U bent dus ook niet afhankelijk van uw laptop of pc mocht deze het een keer begeven of wanneer u de laptop per ongeluk laat liggen bij een zakenrelatie. Het voordeel is dus dat u daarom erg flexibel bent. Kortom uw data is ten alle tijden beschikbaar vanaf ieder apparaat! Zo kunt u ook uw personeel wanneer nodig hier gebruik van laten maken en intern bestanden delen.

Voordelig snel en veilig!

Compleet werken in de cloud!

Tegenwoordig werken er steeds meer bedrijven in de ”Cloud”, maar wat betekend dit precies?

Een ”remote desktop server” ook wel online werkplek genoemd. Dit is dus een volledig ingerichte online cloud werkplek. De bestanden en programma’s staan dus dan ook feitelijk niet meer op de computer of laptop, maar volledig in de Cloud. Dit allemaal in een Nederlands datacenter met geavanceerde beveiligingstechnieken. Er zijn dus dan ook geen dure investeringen en onderhoud voor servers nodig en zo bespaart u kosten en frustraties. 

Computer Check verzorgd dan dus ook het onderhoud en de monitoring incl. de updates. We hebben daar onze extra service voor waarbij u altijd terecht kunt bij eventuele storing.  

Het enige wat u echt nodig heeft is een internetverbinding!

Biedt deze dienst een oplossing voor uw bedrijf? Wij helpen u graag verder. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen op 0182 – 20 50 80. 

Uw bestanden worden veilig op een server in Nederland opgeslagen en tevens inclusief encryptie. Uw data staat dus altijd veilig. We stellen de privacy erg op prijs.

Bij het werken in de Cloud op onze Cloud diensten heeft u ook software nodig. Het volgende Microsoft Office pakket is inbegrepen: Word, Excel, PowerPoint, Outlook en natuurlijk ook een webbrowser of eigen software op maat. Voor meer informatie kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.

Computer Check vind de ondersteuning van de ”online werkplekken” erg belangrijk. We doen er dus ook alles aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Vanaf de ”normale” versie 24 uur ondersteuning aan. Dit betekend wanneer er een probleem voordoet op de online omgeving dit zo spoedig mogelijk word opgelost en u de beste service ervaart. 

Wanneer u toch nog iets meer informatie nodig hebt kunt u altijd contact met ons opnemen. We kunnen in vele gevallen diverse extra software installeren wanneer dit nodig is. 

Voor de extra veiligheid hebben we een 2 staps verificatie ingesteld. Wanneer u aanmeld op de online werkplek word er een melding gestuurd naar uw telefoon of tablet. U heeft dus volledige controle over uw login pogingen.