ICT Kennisbank
< Alle onderwerpen
Afdrukken

Refurbished laptop kopen? Compleet voor u geïnstalleerd!

Laptops

Bij Computer Check is het mogelijk om refurbished laptops en nieuwe laptops te kopen.
De laptops worden geselecteerd, nagekeken en compleet gebruiksklaar bij u afgeleverd.
Computer Check kan laptops in alle soorten, maten en specificaties aanleveren. ook worden deze aangepast of aangevuld zodat deze precies bij je past. Zoek je een laptop met bijzondere specificaties? De laptops die wij vaak leveren zijn Lenovo, Dell en HP. Voor overige merken kunt u contact met ons opnemen. Dan kunnen wij u ook helpen bij het uitzoeken van een andere laptop. Ook zijn er zijn geregeld laptops in de aanbieding.

Bedenk wat je nodig hebt

Voor dat je een nieuwe laptop gaat kopen is het belangrijk om van te voren goed scherp te hebben wat je ermee gaat doen. Ga je zware programma’s gebruikten voor bijvoorbeeld grafisch werk of heb je alleen snel internet en tekstverwerkers nodig? Zodra je dat scherp hebt kan er precies een laptop uitgezocht worden die bied wat jij nodig hebt. Zodat je geen onnodige kosten maakt.

Refurbished laptops Waddinxveen

Refurbished laptops

Behoefte aan een goede laptop, maar heb je te maken met een klein budget? Dan is een slimme manier om minder te betalen voor een goede laptop, het kopen van een refurbished laptop. Deze goedkope laptops zijn al eerder gebruikt en zijn volledig gecontroleerd en eventueel gerepareerd, waardoor je ze zo goed als nieuw kunt kopen. Er kunnen een paar gebruikerssporen op zitten, maar niet iets ernstigs waardoor de laptop defect gaat. Bovendien zit er ook garantie op!

Bestanden / data overdracht

Zit je met al je oude bestanden en e-mails? Dan kunnen we je oude bestanden en e-mails over plaatsen op de nieuwe laptop. Zodat de laptop gelijk in gebruik kan worden genomen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Laptop Sleeve

Naast een goede laptop is een goede bescherming ten zeerste aan te raden. Om je veel moeite te besparen kan je bij ons ook laptop sleeves kopen in alle soorten en maten.
Laptop sleeves zien er stijlvol en strak uit. Zo steel je de show overal waar je aan het werk bent.

Garanties

Op al onze refurbished laptop’s en computers geven wij één jaar garantie. Op de nieuwe producten zoals computer, laptops, printers en andere supplies geven we standaard 2 jaar garantie.

Onze andere artikelen kunnen voor jou ook erg interessant zijn:

Inhoudsopgave