Computerreparatie op locatie

In het eerste geval proberen we bij u thuis de kapotte pc of laptop te repareren. U hoeft de computer of laptop niet los te koppelen en weg te brengen. Dit bespaart u tijd en moeite. U hoeft immers niet de computer of laptop over straat en in de auto te stappen om uw computer te laten repareren door Computer Check. Computer reparatie Waddinxveen repareert of installeert uw defecte computer of laptop aan huis voor een voordelig tarief van €59,- per uur op locatie bij u thuis. 

Computer-reparatie-Computer-Check-Waddinxveen

Computerreparatie op de Technische Dienst.

In het tweede geval van onze servicedienst repareren wij de defecte computer op onze technische dienst. U krijgt meestal het einde van de dag / begin avond een korte update van de diagnose. Ook krijgt u als het langer dan 2 dagen gaat duren of de reparatie zit iets tegen een gratis leen laptop aangeboden door Computer Check zodat u snel weer verder kunt met uw werk. U ontvangt ten alle tijden eerst een prijsopgave van ons zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Hoe gaat Computer Check te werk?

Computers zijn een ingewikkeld stukje techniek. Zolang ze werken is het prima, maar zodra ze mankementen gaan vertonen zitten veel mensen direct met de handen in het haar. Niet iedereen beschikt immers over de kennis en de middelen om een computer vakkundig te repareren, Computer reparatie Waddinxveen kunt u hierbij helpen! Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Naast deze computer reparatie service verkopen we ook (refurbished) computers en laptops. Al deze computers worden daarbij door Computer Check geassembleerd. Zo weten we dus van zowel de software, als de hardware van computers en laptops werkelijk van alles af en zetten deze kennis graag in om uw computerprobleem op te lossen.

Bekijk onze werkgebieden waar we actief in zijn. Bijna heel Zuid-Holland is bekend met onze dienstverlening.

Neem direct contact op met Computer Check

ma t/m vr bereikbaar van 08:00 t/m 22:00
Za bereikbaar van 10:00 t/m 20:00

Computer Check
Mercuriusweg 27
2741 TB Waddinxveen

info@computer-check.nl