[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space][vc_column_text]

Wat is refurbished nu eigenlijk?

Refurbished is het controleren, renoveren en reinigen van een product onder andere een computer of laptop. De vertaling van refurbished is letterlijk gereviseerd. Dit zijn in de meeste gevallen producten die retour zijn gekomen voor diverse redenen. Er kan bijvoorbeeld een overschot van bepaalde producten zijn of er is spraken van een inruilprogramma.

Waarom heet dit refurbished?

Een geretourneerd product zoals een laptop of computer mag niet meer als nieuw verkocht worden, omdat ze niet ”nieuw” meer zijn. Hoewel de meeste refurbished hardware er nog zo goed als nieuw uit ziet. De computers en laptops zijn in de meeste gevallen ook uitgerust met nieuwe en snelle ssd’s. Het proces ziet er als volgende uit:

Hoe betrouwbaar is een refurbished laptop of computer?

Een refurbished laptop of refurbished computer is erg betrouwbaar, omdat hier zakelijke modellen voor gebruikt worden. Computer Check maakt gebruik van hoogwaardige onderdelen die vervangen moeten worden zodat deze erg betrouwbaar zijn. Je zult merken dat deze vaak net zo snel en goed werken als een nieuwe computer of laptop.

Enkele voordelen van Refurbished hardware:

Vraag naar de voorwaarden voor meer informatie

Je kunt altijd nog even contact opnemen als je een type product wilt die niet op de webshop staat. We kunnen deze vaak nog speciaal voor je bestellen en gereed maken.

We maken meestal gebruik van de volgende merken: HP, Lenovo, Dell

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space][vc_cta h2=”Zijn er nog vragen?”]Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bereikbaar van 08:00 t/m 22:00

0182 – 20 50 80
info@computer-check.nl[/vc_cta][vc_single_image image=”2115″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://www.computer-check.nl/refurbished-pc/”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” css=”.vc_custom_1490366132939{margin-top: 0px !important;padding-top: 0px !important;}”][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]