Refurbished-pc-kopen-voordelig

Refurbished PC

U bent toe aan een nieuwe pc, maar laat uw budget dat momenteel niet toe? U kunt dan een voordelige keuze uit het grote aanbod gebruikte computers van Computer Check Waddinxveen. Deze leveren vaak dezelfde of zelfs betere prestaties als nieuwe pc’s, terwijl de prijs een stuk lager ligt. Verder heeft u een ruime keuze aan verschillende hoogwaardige merken, zoals HP en Dell. Zo kunnen wij goede refurbished pc’s voor een voordelige prijs aanbieden. De prijs is uiteraard inclusief garantie van minimaal 1 jaar. Bekijk hiervoor de webshop voor het actuele aanbod. Mocht er niet iets bij zitten voor u neem dan even contact met ons op. 

Snelle en voordelige refurbished computers 

De markt in refurbished computers is steeds groter aan het worden. Op internet is het aanbod groot, maar de kwaliteit is niet altijd goed. Bij Computer Check in Waddinxveen kunt u ervan uitgaan dat de refurbished computers die wij aanbieden van de beste kwaliteit zijn. Hoe wij deze goede kwaliteit kunnen garanderen? Door een uitvoerige controle uit te voeren op iedere pc, laptop en hardware die bij ons ter verkoop worden aangeboden. Zo is uw aankoop altijd betrouwbaar. In de meeste gevallen word er bij een refurbished computer een nieuwe SSD in gemonteerd zodat deze als nieuw functioneert. 

leana enzo
leana enzo
2021-07-24
Hele goed comp bedrijf. Is snel en ziet vrijwel meteen wat het probleem is. Kan op afstand ( software matig dus) al héél veel doen. Had nu hardware problemen ( voeding én videokaart kapot) denkt mee zodat de kosten niet de pan uit vliegen.... na 1dag alweer een uitstekende computer terug... Top bedrijf..
Jaivy Matser
Jaivy Matser
2021-02-07
Snel mijn accu vervangen en werkt top, voor een goede prijs! Kom er zeker terug als ik weer wat heb! Aanrader
michael aantjes
michael aantjes
2021-01-16
Heel snel geholpen met mijn gesneuvelde laptop!
Elly Kramer
Elly Kramer
2021-01-05
Heel plezierig geholpen. Mijn ESET licentie snel en vakkundig verlengd.
J.W. de Bruin
J.W. de Bruin
2020-12-17
Sympathieke, hulpvaardige en deskundige ondernemer. Probleem met mijn laptop werd in korte tijd opgelost.
Naghme Khosravi
Naghme Khosravi
2020-10-17
Ik ben heel goed geholpen door Kevin met mijn laptop. Hij is heel vriendelijk, geduldig met het beantwoorden van al je vragen en hij geeft goed  advies. Ik weet voortaan waar ik terecht moet voor het aanschaffen van een nieuwe pc/laptop en de reparatie ervan!
Lion Internet
Lion Internet
2020-02-04
Ben al enkele jaren klant bij Computer Check. Tot op heden een geweldige ervaring. Super snel reacties altijd. Zegt wat hij doet, en doet wat hij zegt! Zeef flexibel in tijden, en dit allemaal voor een zeer scherpe tarief. Kevin is TOP!

Garantie op elke refurbished pc!

Om de kwaliteit van onze refurbished computers extra te waarborgen, krijgt u standaard 12 maanden garantie op uw aankopen. U hoeft dus geen garantie apart bij te kopen. Uw refurbished computer word gerepareerd of vervangen als deze buiten uw schuld kapot gaat. 

Compacte refurbished computer

In de vele gevallen hebben we de SFF modellen vaak op voorraad. Dit zijn erg compacte computers. Ze zijn er al vanaf €349,- incl. garantie van 12 maanden. Neem voor meer informatie een kijkje op de webshop van Computer Check. Voor vragen kunt u altijd nog even contact met ons opnemen.