gebruikte-computers-zoetermeer

Gebruikte computers Zoetermeer?

U woont in Zoetermeer en wilt een gebruikte computer kopen? Bij Computer Check hebben we een groot assortiment van gebruikte computers. Computer Check is al vele jaren uw betrouwbare ICT leverancier als dit om computers of laptops gaat. Bij Computer Check staat de kwaliteit voorop, omdat er bij gebruikte computers vaak nog een normale harde schijf in zit en geen SSD zetten we uiteraard een nieuwe SSD in de gebruikte computer. Deze word dus ook automatisch voorzien van een nieuwe Windows 10 installatie. De huidige componenten worden op meerdere punten getest en zo nodig vervangen. U kunt er dus vanuit gaan dat deze weer als nieuw werkt en lekker snel zal zijn.  Er zijn al gebruikte computers met een nieuwe SSD vanaf €199,-

Is een gebruikte computer wel betrouwbaar? 

Een gebruikte computer die in Zoetermeer geleverd kan worden is wel zeker betrouwbaar. Dit komt omdat de gebruikte computer op vele punten nagelopen worden en zo nodig de componenten vervangen worden. Dit noemen we eventueel ook vaak refurbished. U heeft vaak de keuze uit verschillende kwaliteitsklasse. Bij Computer Check leveren we alleen de A+ soorten zodat u niet voor verassingen komt te staan en niet op bepaalde punten bezuinigd word. U kunt dus met een betrouwbaar systeem aan het werk gaan. Mochten er toch nog problemen zijn aarzel dan niet om even te bellen er zit namelijk 1 jaar garantie op! Op sommige modellen zit er zelfs 2 of 3 jaar garantie op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de modellen die ongeveer 1 jaar oud zijn en dus nog bijna nieuw zijn. Computer Check is tevens aangesloten bij de ICT Waarborg en is ook gecertificeerd tot ICT Keurmeester!

Snel aan de slag met uw gebruikte computer in Zoetermeer!

Computer Check kan de gebruikte computer snel bij u thuis in Zoetermeer afleveren. Dit is vaak tegen een zeer voordelig tarief of in overleg voor een erg kleine vergoeding. U kunt dus weer snel aan de slag. Ook kan Computer Check de bestanden van uw oude computer overzetten. Hiervoor hebben we wel even de oude computer nodig en kunnen dan dus de bestanden overzetten naar die andere computer. Voor meer informatie kunt u dus altijd vrijblijvend contact opnemen. 

Gebruikte-computer-Zoetermeer-ComputerCheck