U wilt een SSD met installatie?

Bij Computer Check kunt u kiezen voor een SSD met installatie. In de meeste gevallen zitten er in wat oudere computers of laptops een harde schijf. Deze is te vervangen door een snelle SSD. Indien nodige kunnen we de oude computer of laptop bij u ophalen en kunnen we dit voor u regelen. U kunt de laptop of computer ook komen brengen naar de Mercuriusweg 27 in Waddinxveen. Wel eerst even bellen voor een afspraak zodat u niet voor een dichte deur staat. 

Een-ssd-met-installatie

Verschillende SSD’s

Zoals u wel eens eerder heeft gemerkt zijn er erg veel soorten SSD’s. U wilt niet dat u per ongeluk de verkeerde SSD koopt en deze niet kan gebruiken, omdat deze niet past. Er zijn onder andere Sata SSD’s, NVMe, en PCIe SSD’s. Ook is er vaak een snelheidsverschil. In de meeste gevallen voor normaal gebruik merkt u dat niet. U merkt dit meestal met het opstarten van het systeem en als u met grote bestanden werkt. Computer Check kan dit voor u waar maken wanneer u uw computer of laptop ter reparatie aan biedt. We kunnen uiteraard een gehele SSD Upgrade uitvoeren op uw huidige computer of laptop. In de meeste gevalleen wanneer u deze in de ochtend brengt is deze het einde van de dag of volgende ochtend weer afgerond en klaar voor gebruik.

Een SSD met installatie voor een game laptop

Uiteraard kunnen we ook game laptops voorzien van een snellere SSD dan de huidige SSD die er op dit moment in zit. We kijken in dit geval naar de huidige snelheid en kijken of er een snellere variant beschikbaar is. We bespreken samen met de klant de kosten en eventuele opties, daarna kan de upgrade gestart worden. In de meeste gevallen maken we een exacte kopie zodat u geen verschil merkt. Alleen wel met de snelheid! Dit kan overigens ook voor een Game PC en deze werkwijze is hetzelfde. Neem voor meer informatie contact op met Computer Check in Waddinxveen. 0182 – 20 50 80

SSD-met-installatie-Game-Laptop