U wilt een nieuwe computer kopen?

Bij Computer Check verkopen we nieuwe computers. Voor iedereen is er wel een nieuwe computer te vinden. Waar u vooral op moet letten is de benadrukking wat ga ik met de computer doen? Denk hierbij aan bijvoorbeeld internetbankieren, e-mailen, internetten of tekstverwerken. Dit betekent overigens niet, dat elke computer die u aangeboden word zal voldoen aan uw wensen. Er zijn verschillende opties en uitbreidingen beschikbaar. Computer Check kan een nieuwe computer op maat leveren en wellicht ook bij u thuis bezorgen. Computer Check kan u ook helpen bij het kiezen van de juiste computer. De bestanden kunnen eventueel over gezet worden van de oude naar de nieuwe. Dit uiteraard voor het voordelige uurtarief dan dat u gewend bent! U kunt eventueel ook een nieuwe laptop kopen of zelfs een mini pc.

Nieuwe-computer-kopen-COmputer-Check

Welk model past bij mij?

Computer Check helpt u graag met het kiezen van welk model er bij u past. Zo zijn er bijvoorbeeld erg compacte computers voor kleinere ruimtes. Of u gaat de andere kant op met een erg krachtige nieuwe computer die erg groot is en veel meer power. De modellen verschillen heel erg en hangt allemaal af wat u met de nieuwe pc gaat doen. Of er bepaalde software geïnstalleerd moet worden. We vragen u altijd eerst wat u met de computer gaat doen i.v.m. de juiste specificaties.

Een nieuwe computer met garantie!

Voor elke nieuwe computer die u aanschaft bij Computer Check zit er standaard 2 jaar garantie op. We streven er naar om eventueel als het nodig is tijdens de garantieperiode dan ook vakkundig en snel te werk te gaan. Mocht er onverhoopt iets mis gaan of niet werken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Via de webshop kunt u een kijkje nemen in het huidige assortiment. Let wel op niet alle modellen kunnen we op de webshop laten tonen. Neem even contact op mocht er niet iets tussen staan voor uw smaak. 0182 – 20 50 80