Mini-pc-kopen-waddinxveen

Een mini PC kopen

U wilt een computer kopen, maar u heeft er eigenlijk de ruimte niet voor? Een mini pc is een volwaardige ”gewone” computer in een zeer compacte behuizing. Door het geringe formaat neem je hem eventueel gemakkelijk mee. Het apparaat is erg klein, omdat er geen DVD brander in zit en er componenten in zitten die gebruikt worden voor laptops. De snelheid en prestaties zijn net zo goed als een normale computer die een stuk groter en zwaarder is. Een mini pc is een goed alternatief. Het voordeel van deze apparaten is dat ze gemakkelijk uit het zicht neergezet kunnen worden en in sommige gevallen zelfs aan het scherm geschroefd kunnen worden doormiddel van een VESA aansluiting

Is de mini pc energiezuinig? 

Uiteraard vanwege de compacte behuizing en omdat er gebruik gemaakt word van zogenoemde laptop onderdelen is deze energiezuinig. Deze modellen verbruiken echt een stuk minder dan een gewone grotere computer. U kunt een kijkje nemen op de webshop voor de modellen. Er zit in de meeste gevallen een aparte voedingsadapter bij voor de spanning voor de mini pc

Informatie voor het kopen van een mini pc

Hoe zijn uw gedachten bij een mini pc? Heeft u al iets kunnen vinden op de webshop? Bij Computer Check profiteert u van de beste service. De bestelling word goed afgehandeld en eventueel bij u thuis geïnstalleerd. Neem voor meer informatie contact met ons op. We kunnen de bestanden en e-mail accounts eventueel overzetten van de oude naar de nieuwe mini pc indien nodig. 

leana enzo
leana enzo
2021-07-24
Hele goed comp bedrijf. Is snel en ziet vrijwel meteen wat het probleem is. Kan op afstand ( software matig dus) al héél veel doen. Had nu hardware problemen ( voeding én videokaart kapot) denkt mee zodat de kosten niet de pan uit vliegen.... na 1dag alweer een uitstekende computer terug... Top bedrijf..
Jaivy Matser
Jaivy Matser
2021-02-07
Snel mijn accu vervangen en werkt top, voor een goede prijs! Kom er zeker terug als ik weer wat heb! Aanrader
michael aantjes
michael aantjes
2021-01-16
Heel snel geholpen met mijn gesneuvelde laptop!
Elly Kramer
Elly Kramer
2021-01-05
Heel plezierig geholpen. Mijn ESET licentie snel en vakkundig verlengd.
J.W. de Bruin
J.W. de Bruin
2020-12-17
Sympathieke, hulpvaardige en deskundige ondernemer. Probleem met mijn laptop werd in korte tijd opgelost.
Naghme Khosravi
Naghme Khosravi
2020-10-17
Ik ben heel goed geholpen door Kevin met mijn laptop. Hij is heel vriendelijk, geduldig met het beantwoorden van al je vragen en hij geeft goed  advies. Ik weet voortaan waar ik terecht moet voor het aanschaffen van een nieuwe pc/laptop en de reparatie ervan!
Lion Internet
Lion Internet
2020-02-04
Ben al enkele jaren klant bij Computer Check. Tot op heden een geweldige ervaring. Super snel reacties altijd. Zegt wat hij doet, en doet wat hij zegt! Zeef flexibel in tijden, en dit allemaal voor een zeer scherpe tarief. Kevin is TOP!