Laptop-scherm-reparatie

Laptop scherm reparatie?

Een laptop is handig voor onderweg, maar als u per ongeluk de laptop laat vallen of ergens tegen aan stoot kan dit een kapot scherm veroorzaken. U kunt er voor kiezen om een laptop scherm reparatie uit te laten voeren. Bij Computer Check kunt u dit voordelig, vakkundig en snel uit laten voeren. In de meeste gevallen zijn de kosten om het scherm te vervangen €29,- het scherm kost meestal rond de €80,-. Dit kan erg veel afwijken van het type laptop en de beeldkwaliteit. Dus aarzel niet en vraag vrijblijvend een prijsopgave aan. Wel eerst even het type nummer en serienummer doorgeven, want anders kunnen we geen onderdelen voor uw kapotte laptop vinden. 

Snel en vakkundig uw laptop scherm reparatie laten uitvoeren?

Computer Check kan snel en vakkundig deze laptop scherm reparatie uitvoeren. In de meeste gevallen wanneer het scherm al besteld is op type nummer is deze weer binnen 1 dag klaar. Indien het scherm besteld moet worden is dit in de meeste gevallen 2 werkdagen. Uiteraard kijken we eerst voordat we aan de laptop gaan beginnen of de laptop het nog waard is en wat de kosten gaan worden. U word eerst daarover op de hoogte gebracht. Er word uitgelegd hoe de reparatie te werk gaat en dan kunnen we de reparatie van het laptop scherm gaan starten. Tevens is Computer Check ook al jaren lid van de ICT Waarborg 

Mijn laptop scherm reparatie is gereed!

Wanneer uw laptop aangeboden is ter reparatie word deze uitvoerig getest op diverse punten. Wanneer deze weer klaar staat word u gebeld en kunt u deze weer ophalen of word deze bij u thuis gebracht. U kunt daar zelf voor kiezen. In Waddinxveen kunnen we deze gratis bij thuis afleveren. U kunt zo dus weer snel verder met een goedwerkende laptop en een nieuw en helder scherm!
laptop-scherm-gerepareerd