Uw laptop is kapot en wilt deze gemaakt hebben?

Is uw laptop kapot? U wilt deze gerepareerd hebben? Computer Check in Waddinxveen op de Mercuriusweg 27 staat voor u klaar als het om reparaties van laptops gaat. Wanneer uw laptop niet werkt is dit erg vervelend. We kunnen daarom zeggen dat de reparatie van uw laptop in vele gevallen snel en goed afgehandeld word. Dit voor een zeer voordelig uurtarief van €29,- per uur. Ook is Computer Check een ruime tijd lid van de ICT Waarborg en heeft ook het ICT Keurmerk

Laptop-kapot

Hoe is mijn laptop kapot gegaan?

Er zijn vele manieren waardoor een laptop kapot gaat. Dit kan gewone slijtage zijn, maar soms gaan er ook wel eens componenten kapot. In de meeste gevallen gaat de adapter stuk. Deze is gemakkelijk te vervangen en meestal kunt u deze gemakkelijk bestellen doormiddel van het type laptop door te geven aan ons. Wanneer deze binnen is geven we u een seintje en kunt u met de laptop langs komen en testen we dit even samen met u. Het kan ook zijn dat de laptop te warm is geworden doordat de roostertjes aan de onderkant van de laptop afgedicht zijn. Hierdoor kunnen veel vage problemen door komen. Voor meer informatie en eventueel een diagnose voor de kapotte laptop kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

laptop-kapot-en-reparareren

U kunt weer verder met een gerepareerde laptop!

Wanner u de laptop laat repareren door Computer Check kunt u weer snel verder met uw laptop. In de meeste gevallen kunt u deze in de ochtend langs brengen (wel eerst even bellen) en is deze als het mee zit het einde van de dag weer klaar. Mocht er iets tegen zitten en dit langer gaan duren bellen we u eerst even netjes op en bieden we mocht het nodig zijn een ”leen” laptop aan, zodat u toch tijdelijk even aan de slag kunt gaan. Meestal is dit gelukkig niet nodig, omdat de laptop vaan snel gerepareerd is. Bel nu 0182-205080 voor een afspraak!