IBM-Laptop-reparatie

U heeft een IBM laptop die niet goed meer werkt?

Het kan zijn dat u terecht bent gekomen, omdat uw IBM laptop niet goed meer werkt. In dit geval kunt u de laptop laten nakijken door Computer Check met een voordelig tarief. Dit gebeurd snel en vakkundig. Computer Check heeft een ruime bereikbaarheid en waar de service voorop staat. In de meeste gevallen is de reparatie binnen 1 tot 2 werkdagen geregeld. Uitsluitend wanneer er een onderdeel besteld moet worden kan dit vertraging hebben tot de reparatie van uw IBM laptop. U kunt dus snel contact opnemen via de contactpagina of even bellen naar: 0182-205080

Eventueel een andere laptop aanschaffen

U kunt er voor kiezen om eventueel een andere laptop aan te schaffen. de opvolger van IBM is Lenovo. Computer Check heeft vaak diverse laptops van Lenovo op voorraad. Tegenwoordig komen er veel refurbished Lenovo laptops voor. Dit voor een voordelige prijs en zien er vaak nog als nieuw uit. In de meeste gevallen zit hier ook een nieuwe SSD in en zijn ze voorzien van een schone Windows installatie. Ook zit er standaard op elke refurbished laptop één jaar garantie. Bekijk hier het actuele aanbod op de webshop.

ICT Waarborg en ICT Keurmerk

Computer Check vind het vertrouwen naar de klanten toe erg belangrijk. Daarom is Computer Check aangesloten bij de ICT Waarborg en is ook voorzien van het ICT Keurmerk. Dit betekend dat er een training is gedaan en dat we een soort APK keuring voor de computer of laptop kunnen uitvoeren. Ook heeft Computer Check een zeer voordelig onderhoudsabonnement. Dit voor 3 apparaten en maar €99,- per jaar (incl. btw). Bij het eerste bezoek gebeurd dit op locatie bij u thuis! Neem voor meer informatie contact met ons op.