Gebruikte-laptop-kopen-Computer-Check

Een gebruikte laptop kopen

U wilt een gebruikte (refurbished) laptop kopen? Bij Computer Check zijn er gelukkig een aantal voordelen. Denk hier bijvoorbeeld aan standaard op elke laptop minimaal 12 maanden garantie. De eerlijke prijs die ook tevens voor de kwaliteit staat en in vele gevallen zien de gebruikte laptops er nog als nieuw uit. De elektronica word grondig gereinigd en de software opnieuw geïnstalleerd. U hoeft dus geen nieuwe software te installeren zoals Windows 10 bijvoorbeeld. Bekijk het actuele aanbod voor meer informatie. Mocht er niet iets tussen zitten voor u. Geen probleem neem dan gewoon even contact op met Computer Check in Waddinxveen en het word geregeld. Ook voor diverse software kunt u bij ons terecht. 

De voordelen van een gebruikte laptop kopen

Er word steeds vaker voor een gebruikte laptop gekozen. Dit geld voor bedrijven zoals de consument. De kosten van aanschaf zijn zeer gunstig en schelen vaak aanzienlijk met de nieuwprijs. De prestaties die de hardware levert is ook nog in orde en ruim voldoende. Voor welke toepassing u de gebruikte laptop wilt gebruiken is geen enkel probleem. Let wel even op bij de aanschaf of deze aan bepaalde vereisten moet voldoen. Ook bij dit proces kunt u vrijblijvend nog even informatie opvragen en even contact opnemen. Er zijn verschillende redenen waardoor dit soort modellen een 2e leven krijgen. Dit komt vaak doordat bedrijven een nieuw model aanschaffen of een leasecontract van de apparatuur van bedrijven afloopt, kunnen de laptops optimaal hergebruikt worden. Uiteraard wel dat deze in een goede conditie zijn, schaffen wij de laptops aan zodat ze aan een tweede leven kunnen beginnen.

Een zeer milieuvriendelijke oplossing

Om te kiezen voor een gebruikte laptop is het tevens een milieuvriendelijk oplossing, omdat de hardware hergebruikt word. Als bedrijf bent u namelijk verplicht om oude hardware op een manier af te voeren die niet schadelijk is voor het milieu. Eén van de manieren om dat te doen is door het materiaal opnieuw te gebruiken. Dit is voor meerdere markten erg interessant. Als consument kunt u profiteren van de ”zakelijke” kwaliteitsproducten en merkt u het verschil in gebruik wel degelijk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Computer Check.

Adres: Mercuriusweg 27, 2741TB Waddinxveen

Bertus Vandermaat
Bertus Vandermaat
2023-12-24
Goed bedrijf
Romano Schouten
Romano Schouten
2023-12-13
Hebben mij heel netjes te woord gestaan en geholpen met mijn probleem, super bedrijf!!
Rik Sinnadurai Vartharaja
Rik Sinnadurai Vartharaja
2023-12-09
Laptop snel gerepareerd en ik kreeg een gratis leen laptop erbij. Geweldige service en ook altijd bereikbaar.
leana enzo
leana enzo
2021-07-24
Hele goed comp bedrijf. Is snel en ziet vrijwel meteen wat het probleem is. Kan op afstand ( software matig dus) al héél veel doen. Had nu hardware problemen ( voeding én videokaart kapot) denkt mee zodat de kosten niet de pan uit vliegen.... na 1dag alweer een uitstekende computer terug... Top bedrijf..
Jaivy Matser
Jaivy Matser
2021-02-07
Snel mijn accu vervangen en werkt top, voor een goede prijs! Kom er zeker terug als ik weer wat heb! Aanrader
michael aantjes
michael aantjes
2021-01-16
Heel snel geholpen met mijn gesneuvelde laptop!
Elly Kramer
Elly Kramer
2021-01-05
Heel plezierig geholpen. Mijn ESET licentie snel en vakkundig verlengd.