[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space][vc_column_text]

Computer reparatie in Boskoop

computer-reparatie-boskoopHet is erg vervelend al je laptop niet goed of naar behoren werkt. Vaak is dit makkelijk op te lossen, maar soms helaas ook niet. Hier zou je Computer Check voor in kunnen schakelen. We repareren alle soorten computers en laptops. Voor elk probleem is in ieder geval een oplossing. Met bijvoorbeeld een SSD verklein je de ergernissen die je vaak hebt met een draaiende schijf. Deze SSD’s zijn in de meeste gevallen 10x zo snel dan een HDD. We hebben voor de inwoners van Boskoop de service computer reparatie Boskoop bedacht. Bij Computer Check ben je op het juiste adres. We zorgen dat deze zo snel mogelijk hersteld word. Uiteraard tegen een zeer scherp tarief van maar liefst *€29,- per uur!

Computer Check staat voor snelle en betrouwbare services. We streven er voor om alle reparaties binnen 24 uur uitgevoerd te hebben. Indien je gebruik maakt van de computer reparatie Boskoop ontvang je binnen 2 uur een prijsopgave. Na het akkoord geven van de computer of laptop reparatie gaan we direct voor je aan de slag.

Je kunt natuurlijk ook terecht met je Laptop reparatie Boskoop. We nemen dan uitvoerig de tijd om het probleem van de laptop door te nemen. Uiteraard geldt hierbij ook dat we dan ook snel een diagnose of prijsopgave kunnen doornemen. Indien je akkoord gaat wordt de laptop zo spoedig mogelijk gerepareerd of hersteld.

Ook heeft Computer Check een zeer voordelig onderhoudsabonnement voor maar €99,- per jaar.

Indien je een afspraak op locatie bij je thuis wil maken kan dit uiteraard ook. Hier geld ook weer het scherpe tarief van maar €29,- per uur.

Neem direct contact op voor meer informatie!

Bel nu: 0182 – 20 50 80[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space][vc_cta h2=”Zijn er nog vragen?”]Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bereikbaar van 08:00 t/m 22:00

0182 – 20 50 80
info@computer-check.nl[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]