Computer-problemen

U heeft computer problemen? 

Wanneer u last heeft van computer problemen is dit erg lastig. Vooral wanneer u dit zelf niet op kunt lossen. Computer Check in Waddinxveen op de Mercuriusweg 27 staat altijd voor u klaar! Als er problemen zijn kunt u altijd even bellen of bij niet urgente problemen even mailen. De problemen van de computer worden dan zo spoedig mogelijk opgelost. In de meeste gevallen kan dit op afstand. Mocht er echt iets met de hardware aan de hand zijn kunnen we deze ook voordelig bij u thuis ophalen. U kunt deze uiteraard ook zelf brengen als u dit wilt.

Eventueel een nieuwe computer

U kunt wanneer de computer problemen erg hoog op zijn gelopen en de huidige computer het begeven heeft een nieuwe of refurbished computer aanschaffen. Computer Check heeft vaak zeer voordelige computers in de aanbieding. U kunt deze eventueel via de webshop of telefonisch bestellen. In de meeste gevallen installeren we deze op locatie bij u thuis. Er word een icoon op gezet voor eventueel ”Hulp op afstand” zodat we op afstand veilig met u mee kunnen kijken wanneer u dat wilt. U moet uiteraard wel eerst op ”toestaan” klikken. De computer problemen kunnen we zo nodig dus vaak op deze manier op afstand oplossen. Dit is dus in uw voordeel, omdat dit meestal sneller is opgelost dat wanneer we op locatie moeten komen voor deze computer problemen.

Eventueel laten repareren

U kunt er ook voor kiezen om de computer te laten repareren. Hiermee kunnen we u van veel computer problemen verlossen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kapotte harde-schijf. In de meeste gevallen kunnen we de bestanden nog terughalen. Deze plaatsen we dan terug wanneer er een nieuwe hardeschijf of SSD in terug geplaatst is. Ook biedt Computer Check diverse uitgebreide diensten.

 

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen!