Systeemherstel

U kent het vast wel systeemherstel van Windows

Wanner uw computer niet meer goed werkt is dit zeer vervelend. Systeemherstel kom met de melding om dit te herstellen. In de meeste gevallen wanneer dit komt dan kunt u het beste goed opletten. U kunt namelijk al snel een verkeerde keuze maken om de computer te herstellen naar fabrieksinstellingen. Indien u dit aan klikt herstelt deze alle gegevens en bestanden. Let daarbij erg goed op. Er zijn veel redenen waarom deze melding komt. Het kan zijn dat er een Windows update niet goed is gegaan of omdat de harde-Schijf van uw computer kapot begint te gaan. Wanneer dit elke keer terug komt en geen vooruitgang boekt kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie. 

Uw computer ter reparatie aanbieden?

U kunt ook bij Computer Check uw computer die blijft hangen tijdens systeemherstel aanbieden als reparatie. Computer Check kijkt dan uw computer na op fouten en hardware die deze foutmeldingen kunnen veroorzaken. In de meeste gevallen wanneer de computer aangeboden word ter reparatie neemt dit 1 tot 2 werkdagen in beslag. In deze tussentijd kunt u zelfs nog eventueel mocht dit nodig zijn een ”leen” computer krijgen. Dit is een stukje extra service van Computer Check in Waddinxveen.

Windows 10 Systeemherstel

Windows 10 heeft tegenwoordig een andere manier van systeemherstel. Dit voorkomt vaak grote problemen. U moet wel uitkijken voor de keuzes die u kunt maken. Indien u de verkeerde optie kiest zou het zo kunnen zijn dat al uw programma’s of documenten verloren gaan. We kunnen in ieder geval vrijblijvend de computer even nalopen en wanneer nodig ondersteuning geven. Dit allemaal voor een zeer voordelig uurtarief van maar €59,- per uur. Computer Check heeft vaak voordelige refurbished computers in de aanbieding. Bekijk hier het assortiment
Systeemherstel-Windows-10