Stabiele-wifi-in-huis-en-woonkamer

Stabiele wifi in huis!

Bent u het ook zat dat de wifi in huis niet goed werkt wanneer u nog geen paar meter van uw router bent? De snelheid is onvoldoende? De verbinding valt vaak weg? Er zijn veel verschillende oplossingen voor. Computer Check heeft daarom de wifi check op locatie. We kunnen op locatie de huidige ontvangst meten en eventueel verbeteren doormiddel van de huidige hardware te vervangen of aan te passen. Het doel is uiteindelijk om een stabiele wifi verbinding te krijgen en geen onderscheidt heeft met de kabel. U merkt dus geen verschil of u met kabel of op de wifi zit aangemeld. Kortom een zorgeloze wifi verbinding

Geef voorrang aan met QoS

Indien een huisgenoot alle internetsnelheid weg trekt en aan het downloaden is, kan dit voor een instabiele verbinding zorgen. Het signaal is prima, maar de verbinding heeft toch een tekort aan ”internet snelheid”. Een router met Quality of Service (QoS) geeft de apparatuur voorrang aan bijvoorbeeld online games of video streams, zodat die altijd blijven werken. Dit is erg belangrijk wanneer u aan het thuiswerken bent of midden in een video call zit. Dit is per router verschillend en kan eventueel uitgeschakeld zijn. Neem voor meer informatie contact met ons op. Ook zijn hier erg veel verschillende routers of accespoints voor te vinden.

Mu-Mimo: Stabiele wifi met veel gebruikers

Wanneer u meerdere mensen in een draadloos netwerk hebt die allemaal tegelijkertijd gamen of streamen, kan dit voor een haperende verbinding zorgen. De standaardrouter van bijvoorbeeld uw huidige provider kan dit zeer waarschijnlijk niet aan. Deze stuurt ieder apparaat op het draadloze netwerk om de beurt een pakketje, wat voor een opstopping kan zorgen. Een router met MU-MIMO (Multiple user multiple input multiple output) zet meerdere verbindingen tegelijk op, zodat je wel op ieder apparaat van een stabiele verbinding geniet. 

Maak een afspraak voor een Wi-Fi Check!

U kunt direct een afspraak in laten plannen door Computer Check in Waddinxveen om op locatie een wifi check uit te laten voeren. Wanneer het nodig is kunnen we de hardware vakkundig vervangen en instellen hoe u het wilt hebben. Ook kan er bijvoorbeeld buiten in de tuin gebruik gemaakt worden van de wifi doormiddel de Ubiquiti hardware die bestand is tegen vocht en spatwaterdicht is. U kunt dus ook in de tuin genieten van de stabiele en snelle wifi.

leana enzo
leana enzo
2021-07-24
Hele goed comp bedrijf. Is snel en ziet vrijwel meteen wat het probleem is. Kan op afstand ( software matig dus) al héél veel doen. Had nu hardware problemen ( voeding én videokaart kapot) denkt mee zodat de kosten niet de pan uit vliegen.... na 1dag alweer een uitstekende computer terug... Top bedrijf..
Jaivy Matser
Jaivy Matser
2021-02-07
Snel mijn accu vervangen en werkt top, voor een goede prijs! Kom er zeker terug als ik weer wat heb! Aanrader
michael aantjes
michael aantjes
2021-01-16
Heel snel geholpen met mijn gesneuvelde laptop!
Elly Kramer
Elly Kramer
2021-01-05
Heel plezierig geholpen. Mijn ESET licentie snel en vakkundig verlengd.
J.W. de Bruin
J.W. de Bruin
2020-12-17
Sympathieke, hulpvaardige en deskundige ondernemer. Probleem met mijn laptop werd in korte tijd opgelost.
Naghme Khosravi
Naghme Khosravi
2020-10-17
Ik ben heel goed geholpen door Kevin met mijn laptop. Hij is heel vriendelijk, geduldig met het beantwoorden van al je vragen en hij geeft goed  advies. Ik weet voortaan waar ik terecht moet voor het aanschaffen van een nieuwe pc/laptop en de reparatie ervan!
Lion Internet
Lion Internet
2020-02-04
Ben al enkele jaren klant bij Computer Check. Tot op heden een geweldige ervaring. Super snel reacties altijd. Zegt wat hij doet, en doet wat hij zegt! Zeef flexibel in tijden, en dit allemaal voor een zeer scherpe tarief. Kevin is TOP!