Refurbished-laptops

Refurbished laptops

Als je op zoek bent naar een nieuwe laptop en je hebt maar een beperkt budget beschikbaar kun je ook eens denken aan het kopen van een refurbished laptop. Bij Computer Check hebben we een groot aanbod aan gebruikte laptops waar je uit kan kiezen. Tegen een lagere prijs kun je een kwaliteit verwachten die je ook van nieuwe laptops verwacht. Alle laptops worden bij Computer Check geleverd voor een zeer voordelige prijs!

Via de webshop

Kijk in onze webshop voor het huidige aanbod aan voordelige refurbished laptops. Bij Computer Check hebben we altijd de beste aanbiedingen van het kopen van een laptop. Als je denkt dat er niet iets voor je bij zit, neem dan even contact met ons op dan kunnen we samen kijken naar je wensen en ons aanbod.

Wat is refurbished?

Een refurbished laptop is een laptop die al eerder is gebruikt. Deze laptops worden dankzij een opknapbeurt weer als nieuw gemaakt. Onze refurbished laptops worden uitgebreid gecontroleerd, getest en schoongemaakt. Als het nodig is repareren wij de laptops en voorzien we deze van nieuwe onderdelen. De kwaliteit van deze laptops ligt hierdoor erg hoog. Omdat deze laptops eerder gebruikt zijn kunnen deze lichte gebruikerssporen bevatten. Een refurbished laptop is echter een heel duurzaam alternatief ten opzichte van een nieuwe laptop.

Snelle-Refurbished-laptops

Op zoek naar een refurbished laptop?

Ben je dus op zoek naar een nieuwe laptop? Dan ben je bij Computer Check aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod aan laptops en hebben dus altijd het juiste apparaat wat bij jou past. Of je nu op zoek bent naar een laptop omdat je hier graag op wil fotoshoppen, of omdat je juist wil gaan gamen, Computer Check heeft het juiste apparaat voor jou! Wij leveren onze apparaten compleet gebruiksklaar uit. Kijk voor de geldende garantie bij het product in onze webshop. Computer Check is aangesloten bij de ICT waarborg en heeft het ICT keurmerk.

Heb je verder nog vragen over het kopen van een refurbished laptop, of over iets anders? Neem dan contact met ons op!