pc-kapot

Is uw pc kapot?

Wanneer uw pc kapot is is dit erg vervelend. Bij Computer Check in Waddinxveen op de Mercuriusweg 27 kunt u deze vakkundig, snel en voordelig laten repareren. Dit kan bijvoorbeeld zijn doordat er een stroomonderbreking is geweest of een piekspanning wanneer de voeding van de computer kapot is gegaan. Er kunnen vele oorzaken zijn waardoor een pc kapot gaat. Helaas gebeurd dit nog wel eens. Dan is het handig wanneer uw pc snel gerepareerd word.

Uw pc laten repareren?

Bij Computer Check staat de kwaliteit en het snel afhandelen van uw reparatie voorop. U word als klant altijd eerst netjes geïnformeerd over het verloop van de reparatie. Ook kunnen we in de meeste gevallen via ”hulp op afstand” veel computer problemen oplossen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een programma die niet goed opstart of een foutmelding tijdens het opstarten bij Windows. Bij Computer Check kunt u dit voordelig op laten lossen en profiteert u van een vast laag uurtarief van €29,- per uur incl. btw.

Staan uw bestanden nog op de kapotte pc?

Als uw pc niet meer opstart kan het zijn dat uw bestanden nog wel te benaderen zijn. Het zou dus kunnen zijn dat er nog belangrijke foto’s of documenten op staan. In dit geval kunnen we meestal deze bestanden terughalen doormiddel van een back-up te maken van uw harde schijf of SSD. Wanneer dit niet kan volgt er een recovery procedure. Dit is een lang traject die gevolgd moet worden. Voor meer informatie hierover kunt al altijd vrijblijvend contact met Computer Check opnemen. 

pc-kapot-harde-schijf