Malware verwijderen?

Merk je dat je pc of laptop opeens een stuk langzamer draait dan normaal of dat er onbekende processen draaien waarvan je niet weet hoe deze op je apparaat zijn gekomen? Dan kan het zijn dat je de dupe bent geworden van malware.

Malware is een verzamelnaam van allerlei verschillende soorten computervirussen, adware, spyware en andere schadelijke software. Gelukkig is malware ook altijd weer te verwijderen van je computer of laptop. Als je af wil van je malware is het belangrijk dat de malware op een juiste manier verwijderd wordt. Ook is het erg belangrijk voor de veiligheid van de eigen computer dat de beveiliging goed geregeld wordt, zodat er een kleinere kans is op herhaling.

Malware-verwijderen
malware-verwijderen-door-computer-check

Laten verwijderen?

Wil je graag de malware van je computer of laptop verwijderen? Dan ben je bij Computer Check aan het goede adres. Wij kunnen je ondersteunen in het verwijderen van je malware en helpen je er voor te zorgen dat je niet weer opnieuw malware op je computer of laptop krijgt.

Computer Check heeft een bult aan programma’s en technieken om malware te verwijderen. In sommige gevallen kan dit met een snelle servicebeurt, maar als er sprake is van ernstige virussen zijn er meer ingrijpende services nodig. We kunnen dan gebruik maken van deepscans of zelfs een schone herinstallatie van je Windows computer of laptop.

Ben je dus op zoek naar een goede partij voor het verwijderen van je malware? Dan ben je bij Computer Check aan het juiste adres. Wij kunnen je helpen met het verwijderen van de malware op je toestel. Computer Check is aangesloten bij de ICT waarborg en heeft het ICT keurmerk.

Heb je verder nog vragen over het verwijderen van malware, of over iets anders? Neem dan contact met ons op!