laptop-reparatie-Zoetermeer

Laptop reparatie Zoetermeer

Uw laptop is kapot? U woont in Zoetermeer? Computer Check kan uw laptop vakkundig en snel repareren bij u thuis. Computer Check repareert alle soorten laptops. Van normale laptop tot touchscreen laptops. Indien u gebruik wilt maken van de service: laptop reparatie Zoetermeer kunt u direct contact met ons opnemen voor meer informatie. U kunt ons direct bellen op: 0182 – 20 50 80. Er word dan een afspraak gemaakt om de laptop op locatie te repareren of de laptop op te halen bij u in Zoetermeer

Uw laptop laten repareren in Zoetermeer?

Wanneer uw laptop kapot is is dit erg vervelend. Computer Check komt snel bij u thuis in Zoetermeer. Wanneer de monteur op locatie is profiteert u ook nog eens van het voordelige uurtarief van €29,- per uur. Tevens is Computer Check gecertificeerd tot ICT Keurmeester en heeft al geruime tijd het ICT Keurmerk. Zo maakt u gebruik van de extra zekere service en hoeft u niet in te zitten over de reparatie van uw laptop.

Uw laptop is gerepareerd in Zoetermeer

Wanneer u opdracht geeft om de laptop vakkundig en snel te laten repareren in Zoetermeer kunt u er van uit gaan dat dit snel geregeld word. In de meeste gevallen kunnen we dit op locatie uitvoeren. Soms moet de laptop even opgehaald worden en verder onderzocht worden. Dit gebeurd dan in Waddinxveen op de Mercuriusweg 27. U kunt de laptop uiteraard ook zelf even langs brengen. Wel eerst van te voren even bellen zodat er iemand aanwezig is en u niet voor een dichte deur staat!

Laptop-gerepareerd-Zoetermeer