computer-reparatie-Moerkapelle

Computer reparatie Moerkapelle

Uw computer werkt niet goed? U kunt uw computer reparatie in Moerkapelle bij u thuis laten uitvoeren. Computer Check komt graag even bij u langs en uw computer word vakkundig en snel gerepareerd zodat u weer snel aan de slag kunt gaan. Het maakt niet uit welk merk computer u heeft. We repareren en installeren elk merk. Ook wanneer deze bij een ander bedrijf is aangekocht. Tevens is Computer Check ook aangesloten bij de ICT Waarborg en beschikt ook over het ICT Keurmerk. Computer Check mag zich daarom ICT Keurmeester benoemen. Bel voor meer informatie naar: 0182-205080.

Hoe gaat computer reparatie Moerkapelle te werk?

De computer reparatie kan in veel verschillende opties uitgevoerd worden. U meld de reparatie aan per telefoon: 0182-205080 en er word een afspraak in gepland om deze bij u thuis op te laten halen in Moerkapelle. U kunt er ook voor kiezen om de kapotte pc zelf langs te brengen op de Mercuriusweg 27 in Waddinxveen. Uiteraard wel eerst even bellen! Het zou jammer zijn indien u voor een dichte deur staat, omdat er een spoedreparatie elders in gang is. De reparatie procedure word gestart en u word eerst gebeld voor een prijsopgave. Tijdens de computer reparatie kunt u er voor kiezen om een tijdelijke ”leencomputer mee te krijgen indien dit langer gaat duren. In de meeste gevallen wanneer de computer in de ochtend ter reparatie word aangeboden is deze het einde van de dag of de dag er na weer gereed en klaar voor gebruik.

Een nieuwe computer in plaats van een computer reparatie in Moerkapelle?

U kunt er ook voor kiezen om een nieuwe computer aan te schaffen. Soms is dit voordeliger dan de computer reparatie Moerkapelle. U word eerst even geïnformeerd wat de waarde van uw huidige pc is, voordat we een nieuwe computer gaan verkopen. In sommige gevallen zijn refurbished computers ook erg in trek en vele malen goedkoper. In de praktijk werken deze vaak weer als nieuw, omdat er meestal een nieuwe SSD in is geplaatst en een nieuwe installatie van Windows 10 op staat. Bezoek de webshop voor het actuele aanbod. Mocht er niet iets tussen staan voor u aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen. Computer Check staat voor u klaar!