Computer-kopen

Computer kopen

Is uw computer kapot of wil je graag om een andere reden een nieuwe computer kopen? Dan bent u bij Computer Check aan het juiste adres! Computer Check biedt niet alleen lage prijzen, maar ook veel keuze en mogelijkheden. Hou ook vooral onze vernieuwde webshop in de gaten voor alle nieuwe aanbiedingen. Alle nieuwe computers die bij Computer Check gekocht worden zullen gebruiksklaar afgeleverd worden op uw locatie binnen een straal van 50 km. Als het gewenst is kan Computer Check ook alle oude bestanden en email terugplaatsen van uw oude computer naar uw nieuwe computer. Bent u op zoek naar een nieuwe computer, maar weet u niet zo goed welk model voldoet aan uw behoeftes? Neem dan contact met ons op! Bij Computer Check staan we voor u klaar en helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze.

Een nieuwe computer kopen

Een nieuwe computer kopen wordt vaak gedaan op basis van de eigen gebruikerseisen. Als u bijvoorbeeld veel films kijkt heeft u een computer nodig met een grotere opslagcapaciteit, terwijl dat als u games speelt er juist een hele goede videokaart nodig is. Wanneer een nieuwe computer kocht wordt moet gelet worden op de opslagcapaciteit, de snelheid van de processor, het werkgeheugen en eventueel de videokaart. Het uitzoeken van een nieuwe pc kan erg lastig zijn, dus mocht u specifieke vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met ons.

Computer Check heeft vaak diverse aanbiedingen voor het kopen van een nieuwe desktop pc. We hebben een groot aanbod aan desktop computers voor ieders behoefte. Of u alleen een computer nodig heeft voor internetten, of juist een computer zoekt met een krachtige videokaart voor het spelen van de nieuwste games. Voor welk doeleinde u een nieuwe computer ook wil gebruiken, bij Computer Check vind u gemakkelijk en snel de ideale nieuwe computer. Computer check biedt daarnaast ook standaard 2 jaar garantie op alle nieuwe computers

ICT Waarborg en ICT Keurmerk

Computer Check vind het vertrouwen naar de klanten toe erg belangrijk. Daarom is Computer Check aangesloten bij de ICT Waarborg en is ook voorzien van het ICT Keurmerk. Dit betekend dat er een training is gedaan en dat we een soort APK keuring voor de computer of laptop kunnen uitvoeren. Ook heeft Computer Check een zeer voordelig onderhoudsabonnement. Dit voor 3 apparaten en maar €99,- per jaar (incl. btw). Bij het eerste bezoek gebeurd dit op locatie bij u thuis! Neem voor meer informatie contact met ons op.