refurbished-laptop

Refurbished laptop

Ben je op zoek naar een nieuwe laptop, maar is het budget momenteel niet toereikend? Bij Computer Check bieden we een groot aanbod gebruikte laptops aan waar je een keuze uit kunt maken. Deze laptops leveren vaak dezelfde of zelfs nog betere prestaties als nieuwe laptops, maar hebben een veel lagere prijs. Wij leveren refurbished laptops voor een voordelige prijs.

Bekijk onze vernieuwde webshop voor het actuele aanbod van onze voordelige refurbished laptops. Computer Check heeft de beste aanbiedingen voor het kopen van een nieuwe laptop. Mocht er niet iets bijzitten, neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar je wensen.

Refurbished? Wat is dit?

Een refurbished laptop is een laptop die al eerder is gebruikt. Deze laptops worden dankzij een opknapbeurt weer als nieuw gemaakt. Onze refurbished laptops worden uitgebreid gecontroleerd, getest en schoongemaakt. Als het nodig is repareren wij de laptops en voorzien we deze van nieuwe onderdelen. De kwaliteit van refurbished laptops ligt hierdoor erg hoog. Omdat deze laptops eerder gebruikt zijn kunnen deze lichte gebruikerssporen bevatten. Een refurbished laptop is echter een heel duurzaam alternatief ten opzichte van een nieuwe laptop.

Op zoek naar een nieuwe laptop?

Ben je dus op zoek naar een nieuwe laptop? Dan ben je bij Computer Check aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod aan refurbished laptops en hebben dus altijd het juiste apparaat wat bij jou past. Of je nu op zoek bent naar een laptop omdat je hier graag op wil fotoshoppen, of omdat je juist wil gaan gamen, Computer Check heeft het juiste apparaat voor jou! Wij leveren onze apparaten compleet gebruiksklaar uit. Kijk voor de geldende garantie bij het product in onze webshop. Computer Check is aangesloten bij de ICT waarborg en heeft het ICT keurmerk.

Heb je verder nog vragen over het kopen van een refurbished laptop, of over iets anders? Neem dan contact met ons op!