Computer reparatie Nesselande

Woont u in Nesselande? Zoekt u een computer reparatie bedrijf? Dan bent u bij het goede adres. Computer Check repareert en installeert elk type computer. We hebben een complete webshop en voordelige service. Bijvoorbeeld het voordelige uurtarief in Nesselande voor €29,- per uur op locatie. Zo kan Computer Check uw computer op locatie bij u thuis herstellen. Mocht dit niet lukken of wilt u de pc langs brengen kan dit op de Mercuriusweg 27 in Waddinxveen. We kunnen ook voordelig de computer ophalen en weer retour brengen, zodat u geen extra tijd nodig heeft om deze zelf te brengen. Ook is Computer Check lid van de ICT Waarborg en heeft ook het ICT Keurmerk behaald. Zo bent u er zeker van dat uw computer reparatie soepel verloopt. Wanneer u de computer reparatie aan biedt starten we met de diagnose. U word eerst even voor een prijsopgave gebeld en er word overlegd naar de mogelijkheden. Daarna kunnen we de reparatie starten en is dit meestal in 1 of 2 werkdagen afgehandeld. Indien u echt niet zonder computer kunt hebben we een ”leen” computer zodat u toch nog verder kunt. 

Maak een afspraak

U kunt snel en gemakkelijk een afspraak maken voor een computer reparatie in Nesselande.

Wellicht een nieuwe computer?

Het kan zijn dat uw huidige computer erg verouderd is en u toch een nieuwe computer wilt. Uiteraard kunnen we deze computer in Nesselande bij u leveren. We komen dan eerst indien nodig de oude computer even ophalen. Alle bestanden zetten we over op de nieuwe computer en installeren we de software die u nodig heeft. Wanneer dit allemaal geregeld is komen we de nieuwe computer weer op locatie bij u leveren. Dit allemaal voor een zeer voordelig tarief. U hoeft niet meer te sjouwen met de computer met deze computer reparatie service in Nesselande. Neem direct een kijkje op de webshop of neem contact met ons op.

Meer dan alleen computer reparatie in Nesselande

Computer Check repareert niet alleen computers, maar maakt ook diverse websites. Wanneer u een stabiele webhosting of website zoekt kunt u dit veilig laten onderbrengen bij Computer Check. U kunt er op vertrouwen dat dit goed en veilig verloopt. Als we een website voor u maken doen we dit op een manier dat u zelf eventueel ook nog de content kunt aanpassen. Hier is verder geen technische kennis voor vereist. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen