computer-reparatie-Moordrecht

Computer reparatie Moordrecht

U woont in Moordrecht en u wilt uw computer laten repareren door een specialist? U hoeft niet verder te zoeken. Vaak komen we dezelfde dag nog bij u thuis om de kapotte computer indien nodig op te halen. U hoeft niet zomaar een dure computer te kopen wanneer deze nog gerepareerd kan worden. Dit is vaak zeer voordelig en de computer gaat nog een tijdje mee. U word tijdens de reparatie van uw computer goed op de hoogte gehouden en staat niet voor verassingen. Bij Computer Check rekenen we een tarief van maar €29,- per uur en zijn we één van de voordeligste. Ook word er tegenwoordig veel op afstand geregeld. Bijvoorbeeld voor kleine softwarematige problemen en kunnen dit meestal snel voor u oplossen. U kunt ook nieuwe systemen aanschaffen en op locatie bij u thuis laten afleveren. Dit allemaal voor een zeer scherp tarief!

Diagnose van de defecte computer

Wanneer u de computer ter reparatie heeft aangeboden word er eerst gekeken naar de mogelijke opties. Daarbij volgt ook de diagnose die de monteur uit voert. U krijgt daar dus altijd eerst een richtprijs van en kunt altijd nog een andere optie kiezen. In de meeste gevallen is het repareren van een computer het voordeligst, maar het kan ook zomaar zijn dat een refurbished computer ook erg interessant is. Computer reparatie Moordrecht is een uitgebreide service van Computer Check gevestigd in Waddinxveen.

Een betrouwbare reparatie en eerlijke service

Computer Check staat voor een snelle en betrouwbare afhandeling van het repareren en installeren van computers en laptops. In de meeste gevallen wanneer u deze in de ochtend (op afspraak) even langs komt brengen is deze meestal het einde van de dag of de volgende ochtend weer klaar! U kunt zo weer snel verder met uw gerepareerde computer of laptop. U kunt contact opnemen met 0182-205080 en we komen voor u speciaal naar Moordrecht!