Computer-laten-nakijken

Uw computer laten nakijken!

U heeft een computer die nagekeken moet worden? Er zijn veel redenen om een computer na te laten kijken. U kunt bijvoorbeeld denken aan dat deze een brommend of irritant geluid maakt. Dit kan vaak voorkomen door de ventilatoren waar veel stof in zit. Ook kunnen deze kapot gaan en slechter gaan werken. Bij Computer Check kunt u er zeker van zijn dat deze vakkundig vervangen kunnen worden. Er kan helaas ook een brommend geluid vanuit de ventilator van de voeding komen. We kunnen vaak de voeding helaas niet repareren, maar gelukkig wel vervangen. Dit uiteraard voor een zeer voordelig tarief en daar niet al te veel kosten voor betaald. 

Betrouwbare service

Computer Check is lid van de ICT Waarborg service. Dit betekend dat we aan de richtlijnen voldoen van deze organisatie. Er word netjes van te voren met de klant overlegd wat de eventuele mogelijke kosten gaan worden, voordat de reparatie word gestart. Ook gaan we uiteraard veilig om met uw gegevens die op de computer of laptop staan. 

Voordelig en snel

Uw computer word voor een voordelig tarief nagekeken en eventueel op fouten hersteld. In de meeste gevallen wanneer u uw computer of laptop in de ochtend brengt is deze vaak voor het einde van de dag weer klaar. U kunt deze dan weer ophalen of thuis laten afleveren. Uiteraard wel eerst even bellen om een afspraak in te plannen wanneer dit uit komt, zodat we dit snel en goed kunnen afhandelen. U zit daarom ook een hele korte tijd zonder computer of laptop. Voor de mensen die echt niet zonder kunnen hebben we eventueel een ”leenlaptop of computer