Asus-laptop

Asus laptop

Een Asus laptop is er voor iedere gebruiker, ze zijn er van compact tot heel erg snel. Keuzes die je hebt bij een Asus laptop zijn bijvoorbeeld de Asus ZenBook, voor wanneer je een lange accuduur nodig hebt. Deze laptops zijn dunner en lichter dan andere laptops, en kun je dus makkelijker overal mee naartoe nemen.

VivoBooks zijn de standaardmodellen van Asus. Deze laptops komen in veel verschillende varianten. Zo zijn ze er bijvoorbeeld in de kleinere 12 inch, of juist in een 17 inch model. Asus heeft ook Chromebooks, dit zijn budgetvriendelijke laptops waarmee je in de Cloud werkt op Chrome OS. Als je op zoek bent naar een gaming laptop kun je ook een Asus laptop kopen. De Asus ROG (Republic of Gamers) en de TUF Gaming zijn Asus gaming laptops.

Verschillende modellen

Een Asus laptop heeft een breed scala aan gebruikersfuncties, maar ook een gevarieerd kleurenaanbod en is altijd betaalbaar voor iedereen. Er zijn niet alleen traditionele Asus laptops, maar Asus heeft ook 2-in-1 modellen. Dit zijn laptops waarbij je het toetsenbord los kunt halen van het beeldscherm, waardoor je de laptop om kan toveren in een tablet.

Ben je dus op zoek naar een Asus laptop? Dan ben je bij Computer Check aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod en hebben dus altijd de Asus laptop die bij jou past. Of je nu op zoek bent naar een laptop omdat je wil gaan fotoshoppen, omdat je wil gaan gamen of juist voor iets compleet anders, Computer Check heeft de Asus laptop voor jou! Computer Check is aangesloten bij de ICT waarborg en heeft het ICT keurmerk.

Heb je verder nog vragen over het kopen van een laptop, of over iets anders?

 

Neem dan contact met ons op!